Önbizalomnövelő szokások #2: Csinálj végig kemény kihívásokat!

Szerző Írta: András
2019. november 19.
Olvasási idő: 2 perc

A tudatosan felvállalt kellemetlenségekért cserébe hosszú távon ma még elképzelhetetlen kényelemben lesz részed. De ehhez el kell kezdeni. Mégpedig ma.

Csinálj végig kemény kihívásokat – és ne add fel! Ne feledd, csak önmagad előtt tartozol elszámolással, de ez a legkeményebb lecke, mert saját magadat nem lehet becsapni.

Pontosan tudod, amikor elsunnyogtad, tisztában vagy vele, hogy a kifogásaid hazugságok.

Két út van: csinálod vagy nem csinálod.

Vágj bele ma! Ne vállald túl magad, de legalább 21 napig csinálj végig valamit! Olvass egy fejezetet, nézz meg egy oktatóvideót, eddz negyed órát – csak vidd végig. Akkor is, amikor nincs kedved hozzá, mert az erősíti a jellemedet.

Én mindennapos edzés kihívást csinálok, amit szeptember elején kezdtem. Azóta csak néhány nap maradt ki.

Nem mindig könnyű rávenni magamat, de lassan rosszabbul érezném magam, ha a kifogásaim miatt nem csinálnám meg a napi adagot, mint amennyire jól azért, mert nem izzadtam meg.

onbizalomnovelo-szokasok-02

Foglalj nálam időpontod egy ingyenes konzultációra, amelyen megnézzük, milyen kihívások által tudnál a legjobban fejlődni.

Ezek is érdekelni fognak

Hozzászólások ( 0 )

Mi jár a fejedben?

Oszd meg velem és a többi olvasóval a véleményedet! Kérlek ne felejtsd el kitölteni, hogy „milyen nap van ma” (pl. vasárnap) - ezt a robot-kommentelők miatt kellett beépítenem.