Kapcsolat

Iratkozz fel a hírlevelemre, amelyben minden héten a legjobb módszereket kapod meg arra, hogy legyél mentálisan erősebb, és kerüld el a stresszt.
Végh András

Szeretnél még többet tudni?

Az eddig eltelt 38 évem alatt voltam már újságíró, webfejlesztő, marketing vezető, webáruház-tulajdonos és domainbróker is, gyerekkoromban pedig két évet az egyesült államokbeli illetve nagy-britanniai közoktatásban tanultam.

Sok mindent dobott nekem az élet, néha kemény próbák elé állított. Mindez csak még inkább eltökélt az elhatározásomban, hogy életcéllá tegyem azt, ami már legalább másfél évtizede érlelődik bennem: hogy másokat is támogatni fogok a saját fejlődésükben.

Ezért lettem 2018-ban önképviselet és autonómia coach: segítelek több önismeretet szerezni, felállítani az énhatáraidat, és megélni a külső/belső személyes szabadságodat.

Kérdéseimmel

Milyen célokat érhetünk el együtt?

Biztos vagyok benne, hogy te is sokkal harmonikusabb emberi kapcsolatokra és szabadabb életre vágysz. Szeretettel várlak egy díjmentes, egyórás Zoom-os beszélgetésen, amelyen elmondhatod a céljaidat, és közösen kidolgozzuk, hogyan fogod elérni azokat.


Ha még csak megfogalmazódott benned mindez, de még nem szántad el magad ilyen határozott lépésre, csatlakozz az Álomharcos Klubhoz, ahol megkezdődhet az utazásod, ami megváltoztatja az egész életedet. Készen állsz? Naná!

Csatlakozom »

Céges adatok

Cégadatok
Cégnév: Gyöngyvásár Bt.
Cégjegyzékszám: 01-06-787712
Adószám: 24876243-1-42
Banki adatok
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank
12011416-01436413-00100007
Tárhelyszolgáltató
Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
1144 Budapest, Ormánság u. 4/A. X. em. 241.

Kérdésed van? Tedd fel bátran!
Telefon+36 20 437 7424 (munkaidőben)

Emailinfo@rapiduni.hu (bármikor)

Hívj telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, de ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolok!