Miért olyan kevesen sikeresek még ma is?

Szerző András
2020. május 17.
Lejátszási idő: 2 perc

Annyi oktatóanyag, tréner és könyv áll rendelkezésre, és mégis csak keveseknek jön össze a sikeres vállalkozás. Ennek okát mondom el a videómban.

Szia, én András vagyok, és ez a 30 nap 30 videó kihívásom 25. videója. És arról beszélek benne, hogy miért érik el olyan kevesen még ma is a sikert.

Ennek szerintem az az oka, hogy mindent azonnal akarunk. A sikernél nincsen azonnal!

Tehát a sikert ugyanolyan nehéz és hosszú út bejárni, mint régen volt. Nem jönnek azonnali eredmények.

Marha sokat kell dolgozni az elején, és látszólag semmilyen eredmény nincsen – nagyon sokáig.

Nagyon sokáig olyan, mintha az ember a falnak beszélne. Mintha az ember a semminek csinálná azt, amit nap mint nap megtesz.

Régen ugye a földművelés korában ez nem volt kérdés, hogy később jönnek az eredmények. Ma, az azonnali jutalom világában ez – ez a hozzáállás – ez egy nagyon nehezen befogadható dolog sokak számára.

És ezért van az, hogy rengetegen feladják. Ezért van az, hogy egy hónap, két hónap, hat hónap múlva sem jön még az az áttörés vagy az a siker, amit el szerettek volna érni, és akkor azt mondják, hogy:

Áh, kérem… itt nem lehet csinálni semmit, ez nem működik, ezt hagyjuk, ez nem nekem való, ez így, ez nem úgy.

És kiszállnak. És ez nagyon szomorú, mert lehet, hogy nem is voltak olyan messze a céltól, mint ahogy gondolták, hogy messze vannak. Lehet, hogy a munka vagy az út oroszlánrészét már megtették. De nem derül ki sose.

Mert otthagyják az egészet, és kiszállnak. És valami újba kezdenek. És itt az újban is azt várják, hogy pár hónap alatt majd jön a lé… és ott se jön.

Ezért megint kiszállnak, és megint újba kezdenek. És megint és megint és megint és mókuskerékszerűen megy az egész tovább, és soha sehol nem lesz siker, mert nem elég kitartóak abban az egyben, amiben kellene.

De nagyon sok sikeres ember el tudja neked ugyanezt mondani ugyanezekkel a szavakkal, mert ők is átélték!

Nagyon kevesek számára jön el az azonnali siker, a többiek mind-mind-mind kitartóak.

Legyél te is azok közül a sikeres emberek közül való, akik majd egyszer másoknak mesélik el a siker igazi titkát, és igazi receptjét: a kitartást!

Hogy tetszett a cikk?

Köszönöm az értékelést. Mondd el a véleményedet hozzászólásban is.

Hozzászólások ( 0 )

Mi jár a fejedben?

Oszd meg velem és a többi olvasóval a véleményedet! Kérlek ne felejtsd el kitölteni, hogy „milyen nap van ma” (pl. vasárnap) - ezt a robot-kommentelők miatt kellett beépítenem.