Építs vevőmágnes kirakatot fillérekből!

Leginkább csak a multik üzletei használják ki ezt a remek reklámfelületet, pedig egy kis kreativitással a saját boltod forgalmát is feldobhatod vele.

Kis boltocskád van, nem túl sok a vevővel? Hiába van az üzleted a központban, mégsem jön elég vásárló havonta?

Mi szólsz ahhoz, ha az mondom, hogy van egy filléres reklámötletem neked, amit eddig szinte biztos, hogy nem használtál ki? Pedig sok pénzt hozz havonta konyhára, ha jól csinálod, de a hiánya káros lehet az egész üzletedre?

Ez a kirakat. Tény, hogy a legtöbb üzletnek van itthon is, ám korántsem használják ki rendesen, kivéve a multikat. Pedig magát a kirakatot berendezni nem nagy kiadás, pláne hogy egy része örökzöld lehet. Nem kell hozzá kirakatrendező sem – akik nagyon magas áron dolgoznak, és kevés van belőlük itthon, és nem is ismerik úgy az üzletedet, mint te.

A kirakat az üzleted arculatának egyik fő eleme. Sokan lebecsülik a jelentőségét, nem egyszer láthatsz több éve nem cserélt kirakatokat, amik nemcsak rondák, de még gusztustalanok is, ha sokáig nem takarítják ki, és már vastagon fed mindent a por.

Most őszíntén: szívesen bemennél abba az üzletbe, ahol ilyet látsz? Én biztos nem!

A kirakat a márkád része; ha ronda és elavult, az üzletedről is ezt fogják gondolni. Márpedig akkor leginkább be sem mennek. Ezért létkérdés, hogy ezzel megfelelően foglalkozz. Hidd el, hónapok alatt bele lehet jönni. Mivel nagyon sok bolt egyáltalán nem csinálja, így hamar ki fogsz tűnni a mezőnyből, hát nem csodás?

Igen ám, de azt sem tudod, hogyan fogj hozzá?

Segítünk: megmutatjuk, hogyan érdemes a kirakatot megtervezni, mikor érdemes cserélni a tartalmát, milyen szempontok alapján érdemes elkezdeni. Ha elvégzed ezt az egyedülálló, csak nálunk elérhető tudáscsomagot, nemcsak neked lehet a legcsodásabb kirakatod a környéken, de hozzá kell szoknod a csillingelő ajtónyitásokhoz is!

 

Neked ajánljuk, ha

 • nincs ötleted, hogyan dekoráld a kirakatodat
 • éppen most nyitsz boltot
 • feldobnád egy „kicsit” a boltod forgalmát

Nem ajánljuk, ha

 • már mindent tudsz a kirakatokról
 • a kirakatod csodájára járnak az emberek
 • nincs kedved/energiád ezzel foglalkozni
 

Ára: 2 000 Ft

Milyenek ezek az online tudáscsomagok?

A RapidUni.hu egy e-learning oldal, ahol jelszóval védett, zárt felületen férsz hozzá a tudáscsomagokhoz, amelyekre jelentkeztél.
Hogyan működik?

Válaszd ki a tudáscsomagot

és fizetés után már
azonnal hozzáférhetsz

A saját ritmusodban, bárhol

olvasd el a tudáscsomagokat,
és teszteld a megszerzett tudást

Hasznosítsd gyorsan a tanultakat

növeld meg önmagad és a céged
értékét, és gazdagodj

 Csak egy eszköz kell hozzá, amivel böngészni tudod az internetet.

Lehet ez számítógép, laptop, tablet vagy okostelefon, csak internetcsatlakozás legyen. Nem kell letölteni vagy telepíteni semmit. 5 teljes éven át akkor léphetsz be, amikor csak akarsz.

 Azonnal hozzáférsz az egészhez a saját jelszavaddal.

NEM e-mailen küldjük el, és nem kell napokat vagy heteket várnod a leckéire. Már néhány órán belül alkalmazhatod a tanultakat!

 Minden modul, azaz lecke tömör, olvasmányos, és példákkal van tele.

A lényegi tudásra koncentrálunk. Nem kérdés, hogy neked való, ha te is elfoglalt ember vagy. Nem érsz rá átrágni magadat sokszáz oldalas könyveken, vagy beülni többórás konferenciákra? Online tudáscsomagjainkkal nemcsak pénzt takarítasz meg, hanem rengeteg időd is marad másra.

 Kereshető a leckék tartalma.

Olvastál benne valami fontosat, de nem tudod pontosan, hol? Nem kell egyesével megnyitnod a leckéket, csak írd be a szót, amire emlékszel, és máris mutatjuk, hol van az a rész. Erre sem a könyvekben, sem a videóknál, sem a konferenciákon nincs lehetőséged.

Hogyan zajlik a jelentkezés?

Egyszerűbb és gyorsabb nem is lehetne, ilyennek terveztük. A folyamat a következő:

 • Nyomd meg bármelyik piros „Kérem ezt a tudáscsomagot” gombot.
 • Töltsd ki a megrendelőlapot - ez csak néhány pillanatot vesz igénybe.
 • Ha bankkártyás fizetést választottál, a Barion biztonságos felületére visz a rendszer, ahol kifizetheted az árát. Ha minden rendben volt, azonnal hozzáférést kapsz a tudáscsomaghoz.
 • Ha előreutalsz, lépj be a netbankodba, és utald el a vételárat a megrendelés után látható bankszámlaszámra! A hozzáférést munkaidőben néhány órán belül beállítjuk a tudáscsomaghoz.

Garantáljuk, hogy jól jársz, ha jelentkezel erre a tudáscsomagra! Hogy mivel?

30 napos garancia

Világunk változik. Talán olyan gyorsan, mint még soha. Vállalkozóként különösen fontos, hogy ehhez minél jobban alkalmazkodjunk, mert elmúltak azok az idők, amikor sikert sikerre lehetett halmozni tíz éve megszerzett tudásból.

Ma az lehet sikeres, aki tartja a lépést a technológiai fejlődéssel, sőt, újításokra és kreatív megoldásokra képes. A folyamatosan változó környezet miatt neked is új és új ismeretekre, kézségekre, képességekre van szükséged ahhoz, hogy az élvonalba kerülj, és ott maradj.

De miért a mi tudáscsomagjainkat válaszd? 9 + 1 érv, amiért a RapidUni a legjobb megoldás!

 1. Jobb a beülős konferenciáknál. Ahányszor csak részt vettünk előadáson vagy előadássorozatokon, mindannyiszor elfárasztott a végére a töménytelen információ, és a jegyzetek alapján csak töredékét tudtuk hasznosítani az elhangzottaknak. Az online tudáscsomag ehhez képest utolérhetetlen szabadságot ad: ott, akkor és annyit tanulsz, amennyit szeretnél, amennyi belefér - és ami még ennél is fontosabb, akár azonnal kipróbálhatod a tanultakat gyakorlatban.
 2. Minden tudáscsomagunk egyedi. Nem másolunk, hanem minden témában tudásunk legjavát adjuk, és emellett komoly szakmai kutatómunka és tapasztalat áll mögöttük.
 3. Közérthetően, könnyed nyelvezettel dolgoztuk fel még a legspeciálisabb témákat is, hogy komoly előismeretek nélkül is azonnal használni tudd.
 4. Magyarországon (is) működő ötleteket, tanácsokat és tudást kapsz, nem elérhetetlen, „tengerentúli” sablonokat puffogtatunk.
 5. 15 éve vagyunk benne az online világban. Kipróbáltuk magunkat a marketingben, pénzügyi, grafikai és programozási területen. Rengeteg tapasztalatot szereztünk kisebb és nagyobb cégeknél, majd vállalkozóként már a saját bőrünkön is. Az összes tudáscsomagunk, és maga a honlap szinte az utolsó pixelig a saját munkánk gyümölcse.
 6. Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért nem terhelünk felesleges részletekkel, nem színezzük hupililára a mondanivalót, mert az a lényeg, amit hasznosítani tudsz belőle. A gyakorlati tanácsok híve vagyunk.
 7. Konkrét ötleteket és letölthető segédletet adunk a tudáscsomagjainkhoz.
 8. A befektetett pénz és idő sokszorosát kapod vissza, ha meg is valósítod a tudáscsomagokban megismert fogásokat, ötleteket.
 9. Nagyon kedvező ár/érték arány jellemző a tudáscsomagjainkra. Minimális befektetéssel új lehetőségek nyílnak meg előtted.
 10. Semmit sem veszíthetsz, mert ha nem tetszett valamelyik tudáscsomag, élhetsz 30 napos pénzvisszafizetési garanciánkkal!

Ára: 2 000 Ft

A tudáscsomag tartalma

Milyen egy jó kirakat?

 • Mire figyelj egy kirakat berendezésekor? Ötletek és aranyszabályok, amelyeket sokan figyelmen kívül hagynak.

Készítsd el a saját, vevőmágnes kirakatodat!

 • Ebben a részben nekilátunk megalkotni az álomkirakatot. Megtervezzük, berendezzük, és megnézzük, hol kapsz olcsón hozzá szép dekorációkat.
 
 

Maradt még kérdésed? Itt felteheted!
Telefon+36 20 437 7424 (munkaidőben)

Emailinfo@rapiduni.hu (bármikor)

Hívj telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, de ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolok!