100 marketing ötlet, ami bevételt dupláz

Ebben az értékes ötletcsokorban rengeteg tippet találsz, amelyek megvalósításával rakétaszerűen indulhat el a vállalkozásod - a csillagos ég felé!

Bevallom, réges-régen a marketing szót meghallva nekem is borsózott a hátam, de mára rájöttem, hogy marketing nélkül még a világ legjobb termékét sem lehet eladni. Ez a technika – vagy inkább ezen technikák összessége – az, amivel tényleg megnyithatod az addig csak csöpögő pénzcsapot. Egy olyan egységes stratégia, ami hosszú távon is nyereségessé teszi a vállalkozásodat!

Ebben az egyedülálló gyűjteményben kereken száz hatékony marketing ötletet gyűjtöttünk össze, ötféle témában. A legtöbb annyira általános (mégis idehaza kevésbé használt), hogy szinte bármilyen üzletágban megvalósítható, de biztos vagyok abban is, hogy találsz olyan ötleteket közöttük, amelyek kitörési pontként fognak szolgálni a vállalkozásod számára.

A céged fejlődése azonban nemcsak a piactól, hanem tőled is függ. Az önfejlesztésre is hangsúlyt fektetünk a tippjeink között – azokra a legfontosabb területekre, amelyekbe energiát fektetve a céged mellett te is szárnyra kapsz, és új távlatok nyílnak meg előtted.

Lássuk, mit kapsz ebben a tudáscsomagban:

 • Alapvető marketingtanácsokat, amelyek nélkül ma már nagyon nehezen lehet egy vállalkozás sikeres – még Magyarországon is.
 • Különleges ötleteket, amelyekkel idehaza még csak ritkán találkozhatsz. Óriási esély a kitűnésre a tömegből!
 • Innovatív tippeket, amelyekkel komoly előnyre tehetsz szert a digitális világban. Mire a versenytársaid észbe kapnak, te már régen lekörözted őket!
 

Neked ajánljuk, ha

 • elakadtál, és új impulzusokra, ötletekre van szükséged
 • nem tudod, merre tovább, pedig sok mindent kipróbáltál már

Nem ajánljuk, ha

 • zsong a fejed a marketing ötletektől - senki és semmi nem tud neked újat mondani (ez szinte kizárt)
 

Ára: 10 000 Ft

Milyenek ezek az online tudáscsomagok?

A RapidUni.hu egy e-learning oldal, ahol jelszóval védett, zárt felületen férsz hozzá a tudáscsomagokhoz, amelyekre jelentkeztél.
Hogyan működik?

Válaszd ki a tudáscsomagot

és fizetés után már
azonnal hozzáférhetsz

A saját ritmusodban, bárhol

olvasd el a tudáscsomagokat,
és teszteld a megszerzett tudást

Hasznosítsd gyorsan a tanultakat

növeld meg önmagad és a céged
értékét, és gazdagodj

 Csak egy eszköz kell hozzá, amivel böngészni tudod az internetet.

Lehet ez számítógép, laptop, tablet vagy okostelefon, csak internetcsatlakozás legyen. Nem kell letölteni vagy telepíteni semmit. 5 teljes éven át akkor léphetsz be, amikor csak akarsz.

 Azonnal hozzáférsz az egészhez a saját jelszavaddal.

NEM e-mailen küldjük el, és nem kell napokat vagy heteket várnod a leckéire. Már néhány órán belül alkalmazhatod a tanultakat!

 Minden modul, azaz lecke tömör, olvasmányos, és példákkal van tele.

A lényegi tudásra koncentrálunk. Nem kérdés, hogy neked való, ha te is elfoglalt ember vagy. Nem érsz rá átrágni magadat sokszáz oldalas könyveken, vagy beülni többórás konferenciákra? Online tudáscsomagjainkkal nemcsak pénzt takarítasz meg, hanem rengeteg időd is marad másra.

 Kereshető a leckék tartalma.

Olvastál benne valami fontosat, de nem tudod pontosan, hol? Nem kell egyesével megnyitnod a leckéket, csak írd be a szót, amire emlékszel, és máris mutatjuk, hol van az a rész. Erre sem a könyvekben, sem a videóknál, sem a konferenciákon nincs lehetőséged.

 A tudáscsomag végén három egyéni kérdést is feltehetsz

Ezeket 72 órán belül megválaszoljuk. A kérdéseket csak te és mi látjuk, rajtunk kívül senki más.

Hogyan zajlik a jelentkezés?

Egyszerűbb és gyorsabb nem is lehetne, ilyennek terveztük. A folyamat a következő:

 • Nyomd meg bármelyik piros „Kérem ezt a tudáscsomagot” gombot.
 • Töltsd ki a megrendelőlapot - ez csak néhány pillanatot vesz igénybe.
 • Ha bankkártyás fizetést választottál, a Barion biztonságos felületére visz a rendszer, ahol kifizetheted az árát. Ha minden rendben volt, azonnal hozzáférést kapsz a tudáscsomaghoz.
 • Ha előreutalsz, lépj be a netbankodba, és utald el a vételárat a megrendelés után látható bankszámlaszámra! A hozzáférést munkaidőben néhány órán belül beállítjuk a tudáscsomaghoz.

Garantáljuk, hogy jól jársz, ha jelentkezel erre a tudáscsomagra! Hogy mivel?

30 napos garancia

Világunk változik. Talán olyan gyorsan, mint még soha. Vállalkozóként különösen fontos, hogy ehhez minél jobban alkalmazkodjunk, mert elmúltak azok az idők, amikor sikert sikerre lehetett halmozni tíz éve megszerzett tudásból.

Ma az lehet sikeres, aki tartja a lépést a technológiai fejlődéssel, sőt, újításokra és kreatív megoldásokra képes. A folyamatosan változó környezet miatt neked is új és új ismeretekre, kézségekre, képességekre van szükséged ahhoz, hogy az élvonalba kerülj, és ott maradj.

De miért a mi tudáscsomagjainkat válaszd? 9 + 1 érv, amiért a RapidUni a legjobb megoldás!

 1. Jobb a beülős konferenciáknál. Ahányszor csak részt vettünk előadáson vagy előadássorozatokon, mindannyiszor elfárasztott a végére a töménytelen információ, és a jegyzetek alapján csak töredékét tudtuk hasznosítani az elhangzottaknak. Az online tudáscsomag ehhez képest utolérhetetlen szabadságot ad: ott, akkor és annyit tanulsz, amennyit szeretnél, amennyi belefér - és ami még ennél is fontosabb, akár azonnal kipróbálhatod a tanultakat gyakorlatban.
 2. Minden tudáscsomagunk egyedi. Nem másolunk, hanem minden témában tudásunk legjavát adjuk, és emellett komoly szakmai kutatómunka és tapasztalat áll mögöttük.
 3. Közérthetően, könnyed nyelvezettel dolgoztuk fel még a legspeciálisabb témákat is, hogy komoly előismeretek nélkül is azonnal használni tudd.
 4. Magyarországon (is) működő ötleteket, tanácsokat és tudást kapsz, nem elérhetetlen, „tengerentúli” sablonokat puffogtatunk.
 5. 15 éve vagyunk benne az online világban. Kipróbáltuk magunkat a marketingben, pénzügyi, grafikai és programozási területen. Rengeteg tapasztalatot szereztünk kisebb és nagyobb cégeknél, majd vállalkozóként már a saját bőrünkön is. Az összes tudáscsomagunk, és maga a honlap szinte az utolsó pixelig a saját munkánk gyümölcse.
 6. Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért nem terhelünk felesleges részletekkel, nem színezzük hupililára a mondanivalót, mert az a lényeg, amit hasznosítani tudsz belőle. A gyakorlati tanácsok híve vagyunk.
 7. Konkrét ötleteket és letölthető segédletet adunk a tudáscsomagjainkhoz.
 8. A befektetett pénz és idő sokszorosát kapod vissza, ha meg is valósítod a tudáscsomagokban megismert fogásokat, ötleteket.
 9. Nagyon kedvező ár/érték arány jellemző a tudáscsomagjainkra. Minimális befektetéssel új lehetőségek nyílnak meg előtted.
 10. Semmit sem veszíthetsz, mert ha nem tetszett valamelyik tudáscsomag, élhetsz 30 napos pénzvisszafizetési garanciánkkal!

Ára: 10 000 Ft

A tudáscsomag tartalma

Fejleszd az üzletedet és magadat!

 • A múlt módszerei egyre kevésbé működnek a felgyorsult világunkban. Folyamatosan kell fejlődnöd, hogy megelőzd a konkurenciát. Így teheted meg.

Tűnj ki a tömegből!

 • Nem elég láthatónak lenned, látszanod is kell. Legyen célod az, hogy más legyél, mint a konkurenciád! Ebben segítünk neked a következő tippgyűjteménnyel.

Örökzöld reklámok, amiket bárki használhat

 • Szinte bármilyen vállalkozás használni tudja ezeket az ötleteket, és a legtöbb ráadásul fillérekbe kerül. Te mennyit alkalmazol az alábbiak közül?

Hódítsd meg az internetet!

 • Nem interneten értékesítesz? A netes hirdetéseket ma már aligha kerülheted ki, amikor legtöbbünk kezében ott az okostelefon, állandó kapcsolattal a világhálóra.

Használd a közösségi média erejét!

 • A közösségi oldalakon masszív tábor várja azt, hogy elérd a reklámjaiddal, ráadásul olcsón és költséghatékonyan. Tippjeinkkel segítünk, hogyan tedd meg.
 
 

Maradt még kérdésed? Itt felteheted!
Telefon+36 20 437 7424 (munkaidőben)

Emailinfo@rapiduni.hu (bármikor)

Hívj telefonon, vagy kérdésedet tedd fel az űrlapon, de ha úgy kényelmesebb, írd meg a saját leveleződből email-en – mindkét esetben ugyanarra a címre érkezik meg az üzeneted, és munkanapokon legkésőbb 24 órán belül válaszolok!